Aflevering 9: Strava ‘club leaderboard’ winnaars week 17

Wielrennen.blog.nl zit natuurlijk op Strava. Hier kunt u als wielerliefhebber tegen andere wielerliefhebbers strijden om de eer.

Blog.nl logoDat kan op drie onderdelen: meeste kilometers van de week, langste rit van de week en meeste hoogtemeters van de week. Het podium van elke categorie vermelden wij elke week in deze rubriek! Wie waren vorige week de beste renners?

De meeste kilometers werden verreden door niemand minder dan onze columnist Peter Neyssen, 617.5 kilometer. Bert Visser eindigde als tweede. Onze columnist Wouter Hendriksen pakte een knappe derde plek.

Paul van Wijngaarden was de beste in de categorie ‘langste rit’ met maar liefst 183.5 kilometer. Het podium werd compleet gemaakt door Bert Visser en Bart Klaas.

Peter Neyssen was de beste klimmer. Deze categorie won hij met overmacht. Meer dan 9200 meter werd er overwonnen in één week! Sergi Florenciano eindigde op een tweede plaats en Bob Streuntjes als derde!

Denkt u dat u het podium kan halen deze week? Klik hier!

Last Week’s Leaders

Distance Longest Ride Climbing
 Peter Neyssen
617.5 km

 Paul Van Wijngaarden

 Peter Neyssen

9,272 m

 Bert Visser

493.0 km

 Bert Visser

 sergi florenciano

7,481 m

 Wouter Hendriksen – CrankingStories.nl

359.3 km

 Bart Blaas

 Bob Streutjens

2,340 m

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>