Weer zilver voor Marianne Vos

Giorgia Bronzini

Giorgia Bronzini

Opnieuw greep Marianne Vos op het WK net naast het goud. Voor de vierde achtereenvolgende keer werd het zilver. In de slotfase leek het erop dat de Duitse Judith Arndt en de Britse Nicole Cooke onderling uit zouden maken wie de titel zou pakken.

In het zicht van de eindstreep werden de twee toch nog bijgehaald. In de voorste gelederen was Vos als enige Nederlandse vertegenwoordigd, dus moest zij zelf de sprint aangaan. Het leek er even op dat de sterke Vos als eerste aan de meet zou komen. In de laatste meters werd zij echter voorbij gegaan door de Italiaanse Giorgia Bronzini.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Weer zilver voor Marianne Vos

  1. Paaltje!!!

    Prachtige finale! Jammer dat Vosje niemand bij zich had, hierdoor werd haar sprint bemoeilijkt, juist als favoriet! Als iedereen naar jou zit te kijken wordt het lastig.
    Ik had het haar zo gegund, en ze was zichtbaar teleurgesteld. Het is lastig winnen als favoriet in zo een koers. Die aankomst, slinks omhoog brak haar…zeker na 300 meter, toch heel sterk als je ziet dat ze bijna won. Bronzini deed wat ze moest doen.
    Ze is super, en zonder dope, daar steek ik mijn hele arm voor in het vuur.
    Ik ben een beetje verliefd op Marianne, al jaren haha.

      /   Reply  / 
  2. Trendpress Online

    Gisteren werd de dameswielerploeg gepresenteerd door Nederland Bloeit en Marianne Vos is helemaal klaar voor een nieuw succesvol jaar! En ze heeft weer een ijzersterk team achter haar staan dus we gaan aankomend seizoen nog veel meer van deze dames horen!

    Kijk voor meer info over de nieuwe dameswielerploeg op de website van Nederland Bloeit

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>