Farrar sprint naar de leiding in Tirreno (video)

Tyler Farrar was vandaag de snelste in de tweede rit van Tirreno-Adriatico. Door de bonificatie die hij daarmee verdient, neemt Farrar de leiderstrui over van Lars Boom. In bovenstaande video beelden van de finale.

Goed werk Hushovd
Tyler Farrar profiteerde in de eindsprint van goed voorbereidend werk door Thor Hushovd. Dat juist Farrar wint, is wat zuur voor de Rabobankploeg. Farrar was de enige sprinter die aan een ritzege genoeg had om de leiding in het klassement te nemen.
Alessandro Petacchi kwam net tekort om Farrar te kloppen, terwijl Mark Cavendish al eerder in een ongunstige positie kwam te zitten. Andre Greipel ging vandaag niet van start nadat hij gisteren ten val kwam tijdens de verkenning van het parcours van de ploegentijdrit.

Kans voor Freire
In het klassement neemt Tyler Farrar nu de koppositie in. De plaatsen twee tot en met zeven worden bezet door renners van Rabobank, allen op twee seconden van Farrar. Morgen wordt opnieuw een massasprint verwacht, dus lijkt Oscar Freire de Raborenner met de beste kans om morgen de leiderstrui te heroveren.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>