Nederlanders op tweede plaats in Tirreno

Fabian Cancellara Tirreno-Adriatico

foto: Thomas Fanghaenel

In de afsluitende tijdrit heeft Cadel Evans zijn overwinning in Tirreno-Adriatico veilig gesteld. Het werd spannender dan vooraf verwacht omdat Robert Gesink in het eerste deel van de epiloog sneller was dan Evans.

Goede prestatie Gesink
Aan de eindstreep bleek de schade voor Evans beperkt. De Australiër was minder snel dan Gesink, maar hield voldoende over om hem in het algemeen klassement voor te blijven. Robert Gesink gaat wel voorbij Basso en Scarponi en eindigt dus als tweede in de Tirreno-Adriatico 2011.

Cancellara dagwinnaar

De dagzege ging als verwacht naar Fabian Cancellara (foto). Rabobank presteerde weer uitstekend, met drie renners in de top 10 van de tijdrit: Lars Boom werd tweede, Rick Flens vierde en Robert Gesink negende. Vooral dat laatste geeft vertrouwen: Gesink was de snelste van de aanwezige klassementsrenners.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>