Ricco valt van voetstuk

Zo ben je de populairste renner van het peloton en zo ben je de grootste oplichter. Riccardo Ricco doet het allemaal in de Tour.

En dus hebben we voor het derde opeenvolgende jaar een dopingtour. De cynici verbaast het niks, en de Tourliefhebbers? Die blijven toch wel naar de Tour kijken.

De meeste collega-wielrenners halen hun schouders op, ze mochten de praatjesmaker Ricco toch al niet. Alleen de renners die hetzelfde middel hebben gebruikt die zullen hem wel knijpen. Want dat spul kan dus toch worden opgespoord. Misschien kunnen die renners een blessure krijgen?

Volgens Cunego, die het in de bergen allemaal niet bij kon benen en nu denkt te weten waarom, zullen er nog wel een paar renners worden betrapt deze Tour.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ricco valt van voetstuk

  1. Pierre Deen

    Het filmpje van het meisje dat speciale wijze een bal vangt in een honkbalwedstrijd is een truc. Het is een reclamefilmpje.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Riccardo Ricco opnieuw in opspraak | Wielrennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>